Projektit

Kreate

” Yhteistyö Mestarak Oy:n kanssa on toiminut sujuvasti. Olemme tehneet yhteistyötä useita vuosia ja heidän sanaansa voi aina luottaa!

 

Mestarak Oy on tehnyt meille erikoisrakentamiseen liittyviä projekteja, joihin on ollut vaikea löytää tekijöitä, jotka olisivat erikoistuneet esimerkiksi siltarakentamiseen.

 

Mestarak on lähtenyt näihin hankkeisiin hyvin mukaan ja yhteistyö on sujunut helposti. Urakat ovat pysyneet aikataulussa.

 

Jatkossa tiedämme kenenelle soittaa! Tulevaisuudessakin aiomme pyytää urakkatarjouksia Mestarak Oy:ltä”!

 

– Henna Patinen, Kreate Oy

Case Alonen oy

Pääsimme tekemään yhteistyötä Rakennustoimisto Alosen kanssa. Heidän toimesta valmistuu upealle paikalle Päijänteen rantamaisemaan 3 kpl kuuden huoneiston rivitaloyhtiötä (Mesiangervontie 4-8).

 

Meidän vastuullamme projektissa on tasoitus- ja maalaustyöt niin sisällä, kuin ulkonakin.

Tässä maalareiden terveiset projektista:

 

”Alonen oy:n kohde Mesiangervontiellä oli ensimmäinen ”iso” kohde meille. Päällimmäisenä ajatukset olivat, että halusimme näyttää mihin pystymme tasoite, -ja maalaustöissä.

 

Kokemuksemme alalta vuosien mittaan osoitti, että pelkkä nopeus työssä ei ole asia numero yksi. Meillä molemmilla on rautainen ammattikokemus ja ammattiylpeys työtämme kohtaan.

 

Haluamme tarjota asiakkaillemme laatua ja toimintavarmuutta. Kaikelle tekemillemme pinnoille annamme katseen kestävän takuun. Meidän tekemiseemme voi luottaa!

 

Kunnioitamme laadittuja aikatauluja ja panostamme työntekijöidemme kautta, että pysymme aikataulussa ja luovutamme kohteemme laadukkailla ja katseenkestävillä pinnoilla.

 

Sen mitä me teemme, voimme ylpeydellä todeta meidän tekemiksemme.

Nää on meidän töhrimämme seinät!”

 

– Jari Savonen & Kari Angle, Mestarak oy

Kuvia Mesiangervontieltä